10.jpg10a.jpg11a.jpg12.jpg12a.jpg13a.jpg14.gif14a.jpg15.jpg15a.jpg16.jpg16a.jpg17.jpg17a.jpg18.jpg18a.jpg19.jpg19a.jpg1a.jpg2.png20.jpg20a.jpg21.png21a.jpg22.jpg22a.jpg23.gif23a.jpg24.jpg24a.jpg2a.jpg3.jpg3a.jpg4.jpg4a.jpg5.gif5a.jpg6.jpg6a.jpg7.jpg7a.jpg8.jpg8a.jpg9.jpg9a.jpg

Мавриций 

Кажете "Да" на Мавриций

Bahamas   Решили сте, че искате да сключите брак на тропически остров. След седмица пламенна дискусия с любимия човек, избирате остров в Индийския океан, наречен Мавриций. Най-доброто решение, което някога сте взимали. Мавриций е не само красив остров, пълен с прекрасни гледки и невероятна култура, но тук знаят също, как да направят сватбеният ви ден незабравим.

Като цяло процедурата по граждански брак е сравнително опростена. Важно е да запомните следните неща:

Голяма част от хотелите на острова предлагат сватбени пакети. Изберете внимателно такъв, който има опит. Уверете се, че в деня на сватбата сте единствената двойка, която се бракосъчетава. Все пак това е вашият голям ден, нали.

  1. Не бързайте. Имате нужда от поне 6 седмици, за да организирате сватба на Мавриций, така че дайте си 6 месеца, за да сте подготвени за всичко.
  2. Изискава се да имате преиздаден акт за раждане три месеца преди датата на сватбата.
  3. Всички сватби на Мавриций се водят на английски език, освен ако не сте заявили предварително друго.
  4. Ако имате развод повече от 10 месеца преди сватбата ще трябва да представите копие от постановлението.
  5. Трябват ви двама свидетели на възраст над 18г. или може да заявите такива на място с предварителна завка.
  6. Направете си медицинска и пътническа застраховка. Не оставяйте нищо на случайността.
  7. Октомври е най-добрият месец на Мавриций с най-ниски нива на валежи и температури близки до перфектните. Избягвайте юли и август когато югоизточните ветрове са най-силни, понижавайки сериозно температурите и правейки поразии със сватбената фотография.
  8. Само защото се омъжвате на Мавриций, не е нужно да го правите на плажа. Можете да го направите в църквата или гражданското. Помнете, че вашият хотел може да ви предложи също прекрасна зелена морава в ботаническа градина или разкошен интериор в хотела. Това са важни съображения, защото понякога пясъкът си играе лоша шега с дантелените рокли и не е примамливо предложение за всеки.
  9. Запомнете - радвайте се на мига, дори и в крайна сметка не всичко да върви по план. Все пак сте решили да бъдете заедно в добро и лошо.

Нашите предложения за о-в Мавриций, може да разгледате тук.

 
Източник: www.hobyto.com
Снимки: www.mauritius.net

  

Мавриций

Мавриций

Маврицийmarine lifenorth